Ne feledje, hogy lehetetlen helyreállítani a törölt Kriptomat fiókot. Fiókja lezárásakor minden adata törlődik a Szolgáltatási Feltételeinknek megfelelően.

Ez azt jelenti, hogy ha valaha is újra használni kívánja a Kriptomatot, akkor újra regisztrálnia kell, használnia kell egy teljesen új e-mailt (azaz más, mint amit korábban használt) és egy teljesen mobiltelefonszámot.

Választ kaptál a kérdésedre?