Iz svojega uporabniškega računa se lahko enostavno odjavite iz katere koli strani. To storite tako, da kliknete na ikono svoje slike profila, ki se nahaja zgoraj desno, in nato kliknite gumb Odjava.

OPOMBA: Po 15 minutah nedejavnosti boste samodejno odjavljeni. To je varnostni element za zaščito vašega uporabniškega računa.

Did this answer your question?