Senaste kampanjer och belöningar
06/04/2023 - NOLL avgifter på XRP i 24 timmar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är en fantastisk nyhet! Under de kommande 24 timmarna erbjuder vi NOLL avgifter på transaktioner med XRP!

För att lösa in kupongen och börja njuta av NOLL avgifter på transaktioner med XRP idag, besök ditt Belöningscenter och använd koden LBJMH.

Observera att erbjudandet endast är tillgängligt för de 2 000 första användarna, så agera snabbt och se till att du inte missar det.

Belöningsperiod: 2023-04-06 00:00 (CET) to 2023-04-06 23:59 (CET)

Hur får jag min belöning?

Besök ditt belöningscenter och ange koden LBJMH för att aktivera din belöning.

Villkor och bestämmelser:

• Användarna måste genomföra en identitetskontroll för att få ta del av denna belöning.

• Du måste begära belöningen inom kvalificeringsperioden för att kunna använda belöningen.

• Belöningens giltighet fastställs till 24 timmar från dagen för utdelningen.

• Belöningen är tillgänglig för de 2 000 första användarna som begär kupongen (högst 10 transaktioner).

• Kriptomat förbehåller sig rätten att omedelbart diskvalificera deltagare som visar tecken på bedrägligt beteende.

• Kriptomat förbehåller sig rätten att diskvalificera affärer som anses vara olagligt bulkregistrerade konton.

• Kriptomat förbehåller sig rätten att när som helst efter eget gottfinnande fastställa och/eller ändra eller variera dessa villkor utan föregående meddelande, inklusive men inte begränsat till att avbryta, förlänga, avsluta eller avbryta denna kampanj, villkoren och kriterierna för deltagande, urvalet och antalet vinnare samt tidpunkten för varje åtgärd som ska vidtas, och alla deltagare ska vara bundna av dessa ändringar.

• För fullständiga villkor för Belöningscenter, besök denna länk

• Om det uppstår skillnader mellan de översatta versionerna och den engelska originalversionen ska den engelska versionen ha företräde.

Riskfriskrivning:

Riskvarning: Priserna på digitala tillgångar är föremål för hög marknadsrisk och prisvolatilitet. Värdet på din investering kan sjunka eller stiga, och du kanske inte får tillbaka det investerade beloppet. Du är ensam ansvarig för dina investeringsbeslut och Kriptomat är inte ansvarig för eventuella förluster som du kan ådra dig. Tidigare resultat är inte en tillförlitlig prognos för framtida resultat. Du bör endast investera i produkter som du känner till och där du förstår riskerna. Du bör noggrant överväga din investeringserfarenhet, finansiella situation, investeringsmål och risktolerans och rådgöra med en oberoende finansiell rådgivare innan du gör någon investering. Detta material ska inte tolkas som finansiell rådgivning. För mer information, se vår Villkor för tjänster och Riskvarning.