Kriptomat är en av de bästa kryptovaluta plattformarna för köp, försäljning och lagring av dina favorit digitala valutor. Designad även för icke-tekniskt kunniga människor och med ett fokus i att introducera fördelarna av kryptovaluta till en bredare publik.

Tillit, säkerhet och transparens är tre av våra grundläggande värderingar, vilket också är varför vi innehar licenser utfärdade av den finansiella underrättelseenheten, för erbjudandet av tjänsten som gör det möjligt att växla en virtuell valuta mot en FIAT-valuta (Licens Nr. FVR000079) och för att förse användare med en virtuell plånbok (Licens Nr. FRK000060). Läs mer om vår licensiering här.

Kriptomat grundades i början av 2018 och lanserades under sommaren samma år. Idag tjänar vi tusentals kunder runt om i alla EES-länder. Våra användare kan använda sig av tjänsten på över 20 olika språk och de kan köpa, sälja, lagra och använda 30 olika kryptovalutor (Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS, Litecoin, TRON, Bitcoin Cash, Dash och många fler).

Kriptomat är en webbplattform och är även tillgänglig som en mobil app för Android och iOS.

Skapa ditt kostnadsfria Kriptomat konto HÄR, och kliv in i kryptovalutans värld idag!

Snabbt. Enkelt. Säkert.