Huh... Vi gillar inte det faktum att du läser detta och vi är ledsna över att du vill lämna oss.

Vi bearbetar varje borttagning av ett konto manuellt och du kan stänga/lägga ner ditt konto genom att skicka en epostförfrågan till [email protected] När ditt konto stängs, raderas all din information i enlighet med Användarvillkoren. 

Notera att du måste ha noll balans före ditt konto kan läggas ner och stängas. Om du fortfarande har återstående balans i någon av dina plånböcker är du tvungen att skicka dina tillgångar till en extern plånbok eller till någon annan Kriptomat användare.

Did this answer your question?