Vi glädjer oss över att du frågar! För att skapa ett Kriptomat konto, följ stegen nedan:

1. Navigera dig till Registrerings sidan och fyll i den information som krävs i rätt fält. Var vänlig och se till att ditt för-och efternamn är skrivna på exakt samma sätt som de är i dina personliga dokument.
  2. Kryssa rutan för ”Jag är åtminstone 18 år gammal, en medborgare av Europeiska Ekonomiska Gemenskapen (EEG) eller Schweiz och jag godkänner Användaravtalet och Sekretesspolicyn”. Vi föreslår att du läser dokumenten. 😊
  3. Slutför Captcha och klicka på Registrera knappen. Kriptomat skickar ett verifierings e-postmeddelande till den e-postadress som du angivit.
  4. Kolla din brevlåda och klicka på knappen Verifiera din e-postadress som du hittar i e-postmeddelandet.
  5. En sida för telefonverifiering kommer öppnas för dig. Fyll i ditt telefonnummer och klicka på Nästa.
  6. Kolla din telefon för en SMS kod. Fyll i koden där det står Fyll i bekräftelse koden och klicka på Nästa.

Före du kan använda dig av Kriptomat och dess fulla potential, bör du även slutföra två andra steg: Identitets verifiering och tillägga ett bankkonto med en första deposition eller med hjälp av andra betalnings metoder som stöds.