W Kriptomat bardzo poważnie traktujemy bezpieczeństwo. Jednym z wielu środków bezpieczeństwa jest automatyczne wylogowanie każdego użytkownika nieaktywnego przez ponad 15 minut. Ma to na celu zapobieżenie nieautoryzowanemu dostępowi do Twojego konta.

Tej reguły nie można wyłączyć.


***

Czy nadal masz jakieś pytania? Skorzystaj z czatu pomocy, aby skontaktować się z naszym zespołem pomocy lub wyślij nam e-mail [email protected]

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?