Iz svojega uporabniškega računa se lahko enostavno odjavite iz katere koli strani. To storite tako, da kliknete na ime svojega profila, ki se nahaja zgoraj desno, in nato kliknite gumb Odjava.

OPOMBA: Po 15 minutah nedejavnosti boste samodejno odjavljeni. To je varnostni element za zaščito vašega uporabniškega računa.

***

Ali imate še kakšna vprašanja? Uporabite spletni klepet za podporo ali pa nam pošljite e-pošto na [email protected]

Ali ste našli svoj odgovor?