Kriptomat belöningscenter
Hur du använder Belöningscenter och de olika belöningstyperna
Hur du använder Belöningscenter och de olika belöningstyperna
Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till Kriptomat Belöningscenter!

Gör dig redo att bli belönad för din lojalitet och ditt stöd med vårt helt nya Kriptomat Belöningsprogram. Vi har skapat ett roligt och enkelt sätt för dig att tjäna belöningar genom att utföra enkla uppgifter på vår plattform.

Hur får jag en belöningskupong?

• Genom att utföra uppgifter i vår belöningscenter.

• Genom att manuellt ange en kod för en belöningskupong.

Hur hämtar jag (aktivera) en belöningskupong?

Genom att klicka på "Hämta belöning" knappen. Se till att du har begärt din belöning, annars kommer den inte att tillämpas när du gör transaktioner.

När en belöning har aktiverats bör du se fördelarna med den på köp/sälj-skärmarna där vi visar vad din rabattavgift är. Eller när det gäller kuponger för återbetalning och kontantkuponger kommer du också att se mer information i transaktionshistoriken där du bör se när dessa två kuponger har tillämpats.

För att få din belöning:

1. Logga in på ditt konto.

2. Gå till "Belöningscenter".

3. Du kan se alla belöningar som du har fått genom att utföra den enkla uppgiften på vänster sida av skärmen.

4. Klicka på "Hämta belöningen".

5. Det var allt! Du har fått din belöning! 🏆

Du kan se de aktiva belöningarna till höger på skärmen.

Kan jag manuellt ange koden för belöningskupongen?

Om du har en kupongkod för belöning kan du begära den genom att skriva in kupongkoden manuellt. När du väl har begärt kupongen kan du inte ta tillbaka den.

Om du vill mata in kupongkoden manuellt trycker du på "Inlösningsknappen", ange koden och följ instruktionerna.

Måste jag begära en belöning för att kunna använda den på mitt konto?

Ja. Innan du kan använda en belöning måste du först begära den. Om du inte begär en belöning betyder det att du inte har aktiverat den på ditt konto.

Jag har begärt (aktiverat) en kupong, men den verkar inte ha tillämpats på mitt konto.

Det kan vara så att belöningskupongen har gått ut. För att kontrollera att den är aktiv, gå till "Intjänade belöningar" där du kan se om statusen för en belöningskupong för närvarande är aktiv.

Om du har flera aktiva kuponger måste den första aktiverade kupongen vara förbrukad innan du kan använda nästa kupong. Detta gäller inte för en kontantkupong som tillämpas i samma ögonblick som du gör anspråk på den.

Finns det några begränsningar för att tjäna eller lösa in bonusar?

För närvarande finns det inga särskilda begränsningar för vilka av våra användare som kan använda belöningarna. Vi övervakar dock systemet för eventuellt missbruk och kan komma att neka tillgång till belöningar om vi upptäcker sådant missbruk.

Finns det en gräns för hur många bonusar jag kan tjäna in eller lösa in?

För närvarande finns det ingen gräns för hur många belöningar du kan få. Vi förbehåller oss dock rätten att när som helst ändra belöningsprogrammet för att justera belöningssystemets mekanik och/eller för att skydda plattformen och dess användare.

Typ av belöningskuponger

Kupong för handelsrabatt

Kupong för handelsrabatt ger dig en rabatt på handelsavgiften vid köp eller försäljning av kryptotransaktioner.

Handelsrabatterna är tillgängliga i form av en procentsats, och det exakta värdet visas antingen i procent eller i euro.

När den är aktiverad tillämpas handelsrabatten automatiskt på dina handelsavgifter och kan användas på en specifik kryptotransaktion eller på alla kryptotransaktioner.

Det kan finnas ett maximalt värde för rabatten på handelsavgiften och hur många gånger den kan användas av en enskild användare eller av alla användare.

Exempel 1: 100 % handelsrabatt på alla kryptotransaktioner.

I det här fallet får du 100 % rabatt på avgiften för den specifika transaktionen när du gör en köp- eller säljtransaktion.

Exempel 2: 100 % handelsrabatt på dina nästa 3 BTC transaktioner.

I det här fallet får du 100 % rabatt på avgiften för den specifika transaktionen när du gör en köp- eller säljtransaktion i BTC.

Kupong för cashback

Kupong för cashback är en kredit som du kan använda för handelsavgifter. Varje gång du gör en transaktion minskas handelsavgiften från ditt saldo för handelskredit tills du har förbrukat din cashback kupong helt och hållet.

Värdet på kupongen visas i euro och den kommer endast att tillämpas på dina handelsavgifter när den har aktiverats. Den kan användas på en specifik kryptotransaktion eller vilken kryptotransaktion som helst.

Kupongerna kan endast användas av den användare som aktiverar dem på sitt konto och antalet gånger de kan användas kan vara begränsat eller obegränsat.

Exempel: Om du har en handelskupong värd 50 euro kommer din handelsavgift att vara noll varje gång du gör en handel tills kupongens värde är noll. När kupongen är förbrukad måste du aktivera en ny för att fortsätta få rabatten.

Kupong för återbetalning

En kupong för återbetalning är en typ av belöning som finns på Kriptomat och som krediterar ditt konto med återbetalning för handelsavgift vid varje köp- eller säljtransaktion du gör. Varje gång du gör en transaktion krediterar vi ditt USDT konto med handelsavgiftens belopp tills du förbrukar din kupong för återbetalning helt och hållet.

Återbetalningen ges i USDT när transaktionen är lyckad.

När du har begärt belöningen aktiveras den och du kan börja tjäna pengar på dina transaktioner. Återbetalnings belöningen är giltig under en begränsad tid, vanligtvis ett visst antal dagar, till exempel, giltig i [X] dagar.

Kuponger för återbetalning kan begränsas till transaktioner med en viss kryptovaluta.

Exempel: Om du till exempel köper BTC för EUR och avgiften är 1,45 euro, kommer återbetalningen att tillämpas på ditt saldo i USDT plånboken. Vi växlar euro till USDT automatiskt så att du får till exempel 1,50 USDT.

Kontantkupong

Kontantkupong krediterar ett visst belopp i kryptovaluta till ditt konto. Du kan till exempel krediteras ett visst belopp av USDT, BTC eller någon annan kryptovaluta.

När du har begärt belöningen kommer den att aktiveras och det angivna beloppet kryptovaluta kommer att krediteras till din kryptovalutaplånbok.

Belöningens värde visas i kryptovaluta, till exempel USDT.

Kom ihåg att denna belöning kan hjälpa dig att öka ditt saldo i kryptoplånboken, så se till att utnyttja den när du ser den! Och glöm inte att kontrollera utgångsdatumet, så att du kan hämta ut den innan den löper ut.

Exempel: Du får en kontantkupong med 5 USDT på den och du måste hämta den inom den tid som den är giltig. När du har gjort anspråk på den krediteras dessa USDT till din USDT plånbok och du kan använda dem som du vill.

Obs:

• Alla belöningskuponger har ett utgångsdatum. efter vilket de upphör att gälla och blir ogiltiga. Kriptomat har ingen skyldighet att varna dig om det kommande giltighetsdatumet och det är ditt ansvar att göra anspråk på och/eller konsumera kupongerna.

• Alla belöningskuponger som utfärdas av Kriptomat kan inte överlåtas och när de väl har aktiverats på ett användarkonto är de aktiva tills de löper ut eller är helt förbrukade. En belöningskupong kan endast tillämpas på ett konto som den har aktiverats på.

***

Frågor? Läs våra villkor och bestämmelser för Belöningscenter noggrant.

Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka oss ett e-postmeddelande: [email protected]