Hur skapar och verifierar jag ett Kriptomat konto?

De grundläggande stegen till att verifiera ditt konto.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi glädjer oss över att du frågar! För att skapa ett Kriptomat konto, följ stegen nedan:

1. Navigera dig till Registrerings sidan och fyll i den information som krävs i rätt fält. Var vänlig och se till att ditt för-och efternamn är skrivna på exakt samma sätt som de är i dina personliga dokument.

2. Kryssa rutan för ”Jag är åtminstone 18 år gammal, en medborgare av Europeiska Ekonomiska Gemenskapen (EEG) eller Schweiz och jag godkänner Användaravtalet och Sekretesspolicyn”. Vi föreslår att du läser dokumenten. 😊

3. Slutför Captcha och klicka på Registrera knappen. Kriptomat skickar ett verifierings e-postmeddelande till den e-postadress som du angivit.

4. Gå till din e-postlåda och öppna vårt e-postmeddelande. Du hittar en OTP-kod i detta e-postmeddelande.

5. Kopiera och klistra in OTP-koden i respektive fält och tryck på Bekräfta.

6. Kolla din telefon för en SMS kod. Fyll i koden där det står Fyll i bekräftelse kodenoch klicka på Nästa.

Före du kan använda dig av Kriptomat och dess fulla potential, bör du även slutföra två andra steg: Identitets verifiering och tillägga ett bankkonto med en första deposition eller med hjälp av andra betalnings metoder som stöds.