Erbjuder Kriptomat företagskonton och hur öppnar man ett?

Så här kan du uppgradera ditt personliga konto till ett företagskonto.

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja! Kriptomat erbjuder företagskonton 🙂

Företagskonton används för företagssyften och kan användas av juridiska personer. Detta betyder att om du vill handla med ditt företagskapital så är det denna kontotyp du ska välja.

Verifieringsprocessen för Kriptomat Företag består av en standardiserad samtycke åtgärd mot penningtvätt (AML), känn din kund (KYC) och lagar och regleringar mot terrorismfinansiering.

För att öppna ett företagskonto hos Kriptomat:

1. Registrera ett personligt konto här. En person med behörighet att använda företagskontot och handla i den juridiska personens namn bör öppna kontot (vi rekommenderar att det är en chef eller delägare).

2. När kontot är skapat verifierar du din egen identitet genom att genomföra KYC-processen.

3. När din identitet är verifierad - fyll i DETTA FORMULÄR.

Processen består av att fylla i ett frågeformulär online och skicka in stödjande dokumentation. Ett signerat dokument som bekräftar den inskickade informationen är obligatoriskt och låter Kriptomat slutföra verifieringsprocessen.

Efter verifiering uppgraderas ett personligt konto till ett företagskonto.

Notera att verifieringsprocessen tar ett par dagar, men inte mer än två (2) veckor, efter du skickat in ansökan, via formuläret ovan.

FRISKRIVNING: Kriptomat har rätt att när som helst godkänna eller avvisa din ansökan eller avsluta ditt företagskonto.

***

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att fråga oss via följande e-postadress: [email protected]