Köp & Sälj
Hur köper jag kryptovalutor på Kriptomat?

Hur köper man kryptovalutor på Kriptomat? Enkelt, följ den här snabba steg-för-steg-guiden och köp kryptovalutor inom några minuter!

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är väldigt enkelt att köpa kryptovalutor med Kriptomat. När du har verifierat din identitet, gjort en bankinsättning och fått ett virtuellt saldo i euro eller annan fiatvaluta kan du köpa över 30 olika kryptovalutor.

Titta på vår video för att se hela processen:

1. Logga in på ditt Kriptomat konto.

2. Klicka på Köp kryptovaluta knappen eller på Köp och Sälj fliken i titelsektionen. Ett nytt fönster kommer att visas.

3. Välj den kryptovaluta du vill köpa i avsnittet Köp. Du kommer att se en lista över tillgängliga kryptovalutor och ett sökfält där du snabbt kan söka efter namn.

Om du inte har ett virtuellt EUR saldo kan du välja betalningsmetod. Ta reda på hur du köper kryptovaluta med ett bankkort.

4. Ange manuellt det belopp du vill spendera, eller använd MAXknappen om du vill spendera alla tillgängliga medel. Du kan ange detta värde i FIAT eller digital valuta och Kriptomat visar automatiskt det ungefärliga beloppet av kryptovaluta som du kommer att få.

5. När du är redo att fortsätta klickar du påFörhandsgranska Transaktion. Du kan se hur mycket kryptovaluta du köper. Du ser det aktuella priset och transaktionsavgifterna.

6. Klicka på knappen Köp för att fortsätta.

7. Systemet kommer att ta lite tid på sig för att bekräfta köpet.

Transaktioner slutförs vanligtvis inom några sekunder, men observera att det ibland kan ta längre tid.

Det var allt! Du har nu framgångsrikt köpt kryptovaluta. Det är så enkelt! 😀

OBS!

• Om du vill köpa kryptovaluta ska du se till att din identitet är verifierad.

• Det finns ett minimibelopp för köporder, vilket kan bero på betalningsmetoden eller den valda kryptovalutan.

***

Har du några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka oss ett e-postmeddelande på [email protected].