Λυπούμαστε που θα μας αφήσετε! 😞

Πρώτον, θα χρειαστεί να έχετε μηδενικό υπόλοιπο για να κλείσει ο λογαριασμός σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε υπόλοιπο σε κάποιο από τα πορτοφόλια σας, θα πρέπει να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι ή στον επαληθευμένο τραπεζικό λογαριασμό σας.

Όταν ο λογαριασμός σας κλείσει, όλα τα δεδομένα σας διαγράφονται σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, την Πολιτική Απορρήτου και τον νόμο AML της Δημοκρατίας της Εσθονίας.

Εάν θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

  2. Επιλέξτε "Ο λογαριασμός μου" από το αναπτυσσόμενο μενού αφού κάνετε κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία.

  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το κουμπί "Κλείσιμο λογαριασμού".


  4. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου πρέπει να επιλέξετε τον λόγο για το κλείσιμο του λογαριασμού και θα έχει ένα προαιρετικό πλαίσιο κειμένου όπου μπορείτε να μας αφήσετε σχόλια. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας του ελέγχου ταυτότητας σε δύο βήματα και να επιλέξετε το πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε ότι γνωρίζετε το γεγονός ότι η χρησιμοποιημένη διεύθυνση email και ο αριθμός τηλεφώνου δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

  5. Αφού το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο λογαριασμού".
    Και αυτό είναι όλο, τώρα ξεκινήσατε με επιτυχία το κλείσιμο του λογαριασμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν επιλέξετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, θα απενεργοποιηθεί για μια περίοδο 14 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορείτε ακόμα να αλλάξετε γνώμη και να το ενεργοποιήσετε ξανά. Μετά από αυτήν την περίοδο 14 ημερών, ο λογαριασμός σας θα κλείσει οριστικά.

***

Έχετε ακόμα ερωτήσεις; Χρησιμοποιήστε τη συνομιλία υποστήριξης για να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξής μας ή στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected]

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;