Λυπούμαστε που θα μας αφήσετε! 😞

Πρώτον, θα χρειαστεί να έχετε μηδενικό υπόλοιπο για να κλείσει ο λογαριασμός σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε υπόλοιπο σε κάποιο από τα πορτοφόλια σας, θα πρέπει να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι ή στον επαληθευμένο τραπεζικό λογαριασμό σας.

Όταν ο λογαριασμός σας κλείσει, όλα τα δεδομένα σας διαγράφονται σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, την Πολιτική Απορρήτου και τον νόμο AML της Δημοκρατίας της Εσθονίας.

Αν θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

3. Επιλέξτε Πληροφορίες λογαριασμού.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Κλείσιμο του λογαριασμού μου.

5. Εδώ θα χρειαστεί να επιλέξετε τον λόγο για το κλείσιμο του λογαριασμού και να προσθέσετε προαιρετικά σχόλια.

6. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων και να επιλέξετε το πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε ότι γνωρίζετε το γεγονός ότι η χρησιμοποιημένη διεύθυνση email και ο αριθμός τηλεφώνου δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

7. Αφού το κάνετε αυτό, επιλέξτε Κλείσιμο λογαριασμού.

Αυτό ήταν, τώρα ξεκινήσατε με επιτυχία το κλείσιμο του λογαριασμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν επιλέξετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, θα απενεργοποιηθεί για μια περίοδο 14 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορείτε ακόμα να αλλάξετε γνώμη και να το ενεργοποιήσετε ξανά. Μετά από αυτήν την περίοδο 14 ημερών, ο λογαριασμός σας θα κλείσει οριστικά.

***

Εξακολουθείτε να έχετε απορίες; Χρησιμοποιήστε τη συνομιλία υποστήριξης για να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας ή στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected]

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;