Meil on kahju Sind lahkumas näha! 😞

Esiteks peab Teie konto saldo olema enne konto sulgemist nullis. Kui teil on mõnes Teie rahakotis veel saldojääk, siis peate oma raha välja kandma välisesse rahakotti või oma kinnitatud pangakontole..

Kui Teie konto on suletud, siis kustutatakse kõik andmed Teie kohta vastavalt kasutustingimustele, privaatsuspoliitikale ja Eesti vabariigis kehtivale Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seadusele.

Kui soovite oma konto sulgeda:

  1. Logige sisse oma kontole

  2. Klikkige üleval paremas nurgas oma nimele ja valige rippmenüüst "Minu konto".


  3. Kerige alla ja vajutage nupule "Sule konto".

  4. Ilmub hüpikaken, kus peate valima konto sulgemise põhjuse ja kus on valikuline tekstikast, kuhu saate meile tagasisidet jätta. Siis peate sisestama oma 2FA turvakoodi ja panema linnukese kasti kinnitamaks, et olete teadlik, et kasutatud e-posti aadressi ja telefoninumbrit ei saa uue konto loomiseks uuesti kasutada.


  5. Peale seda peate vajutama nupule "Sule konto".
    Ja ongi kõik, olete alustanud konto sulgemise protsessi.

MÄRKUS: Kui otsustate oma konto sulgeda, külmutatakse see 14 päevaks. Selle perioodi jooksul saate siiski meelt muuta ja selle uuesti aktiveerida. Pärast seda 14-päevast perioodi suletakse teie konto jäädavalt.

***

Kas teil on veel küsimusi? Kasutage tugivestlust meie klienditoe meeskonnaga ühenduse võtmiseks või saatke meil aadressile [email protected]

Kas te leidsite oma vastuse?