Kom igång
Hur fungerar Kriptomat?

Hur fungerar Kriptomat, hur registrerar jag mig och vad behöver jag för att jag skall kunna använda mig av Kriptomat?

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kriptomat är designad till att vara användarvänlig, snabb och säker för alla. Från allra första början vid registreringen till första gången du köper din kryptovaluta.

Du kan registrera dig på mindre än 3 minuter genom att klicka på Registreringsknappen och sedan följa de angivna instruktionerna.

Allt du behöver är ett nationellt dokument som kan verifiera din identitet. Därefter kan du börja köpa, använda, sälja och lagra kryptovaluta!

Ta en snabb titt över vår artikel om hur Kriptomat fungerar.