Identitet Verifierings Guide
Varför måste jag verifiera min identitet för att kunna använda Kriptomat?
Varför måste jag verifiera min identitet för att kunna använda Kriptomat?

Orsakerna till vår identitets verifikation.

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår identitets verifikations process hjälper oss bekräfta både din identitet och den angivna kontoinformationen. Genom att bekräfta den här informationen kan vi följa KYC/AML/CTF förordningar och förebygga skadligt beteende (penningtvätt, identitets stöld, ekonomiskt bedrägeri, finansiering av terrorism). Med andra ord, är bekräftelsen av din identitet nödvändig för att försäkra om att Kriptomat är ett säkert ställe för alla dess användare.

Läs mer om den juridiska och säkerhetspraxisen här.