Hur lägger jag ner/raderar jag mitt Kriptomat konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi är ledsna över att du lämnar oss! 😞

För det första måste du ha ett nollsaldo innan ditt konto kan stängas. Om du fortfarande har ett resterande saldo i någon av dina plånböcker måste du ta ut dina pengar till en extern plånbok eller till ditt verifierade bankkonto.

När ditt konto avslutas raderas alla dina uppgifter i enlighet med användarvillkoren, sekretesspolicyn och Estlands lag om penningtvätt.

Om du vill avsluta ditt konto:

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj "Mitt konto" från rullgardinsmenyn efter att du klickat på ditt namn i det övre högra hörnet.

3. Rulla nedåt och välj knappen "Stäng mitt konto".

4. Ett popup-fönster visas där du måste välja orsaken till att kontot stängs och det finns en valfri textruta där du kan lämna feedback till oss. Du måste sedan ange din 2FA-säkerhetskod och kryssa i rutan för att bekräfta att du är medveten om att den använda e-postadressen och det använda telefonnumret inte kan återanvändas för att skapa ett nytt konto.

5. När du har gjort detta måste du klicka på knappen "Close account" (stäng konto).

Nu har du lyckats stänga ditt konto.

OBS: Om du väljer att stänga ditt konto kommer det att frysas i 14 dagar. Under denna period kan du fortfarande ändra dig och återaktivera det. Efter denna 14-dagarsperiod kommer ditt konto att stängas permanent.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].