Mobile App
Hur man satsar/återkallar medel till KriptoEarn via mobilappen
Hur man satsar/återkallar medel till KriptoEarn via mobilappen
Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

KriptoEarn sätter din krypto i arbete och tjänar belöningar medan du är offline, sover eller är upptagen på kontoret.

Så här satsar du pengar med KriptoEarn:

1. Logga in.

2. Gå till KriptoEarn från den nedre menyn.

3. Klicka på "+" -ikonen för att satsa din krypto.

4. Välj den valuta du vill satsa.

5. Klicka på "Börja tjäna".

6. Definiera det belopp du vill flytta från din primära plånbok till staking.

7. Klicka på "Förhandsgranska intäkter". På den här skärmen kommer du att kunna se alla detaljer relaterade till din insats, inklusive en uppskattning av när du kommer att få belöningar etc.

8. Tryck på "Bekräfta".

Det var allt, du har framgångsrikt satsat dina pengar nu! 🪙 💪 🎉

Hur man återkallar medel med KriptoEarn:

1. Logga in.

2. Gå till KriptoEarn från den nedre menyn.

3. Välj den krypto du vill ta bort.

4. Tryck på "Ta ut".

5. Definiera det belopp du vill ta ut.

6. Tryck på "Förhandsgranska transaktion".

7. Här ser du alla detaljer om din transaktion inklusive den beräknade tiden som behövs för att bearbeta återkallning- och kreditera medel till din primära plånbok.

8. Bekräfta uttaget och det var allt. 💪

När ditt uttag har behandlats kommer dina medel att placeras i din vanliga plånbok och redo att spenderas.

Obs:

• Det lägsta belopp du kan satsa beror på vilken krypto du vill satsa och uttrycks i samma valutavärde.

• Den initiala fördelningen tar vanligtvis längre tid, någonstans mellan 15 och 22 dagar. Alla efterföljande utdelningar sker veckovis efter den första utdelningen.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]