Hur man tar ut krypto från Web3-plånboken till den primära plånboken
Hur man tar ut krypto från Web3-plånboken till den primära plånboken
Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det har aldrig varit enklare att finansiera och ta ut tillgångar från din Web3-plånbok, med några få klick kan du sätta in eller ta ut pengar från den.

Hur du tar ut krypto från Web3 till din primära plånbok:

1. Logga in på din mobilapp.

2. Gå till kontomenyn.

3. Välj Web3.

4. Välj den valuta som du vill överföra.

5. Välj "Överför".

6. Välj "Överför till din primära plånbok".

7. Ange det belopp du vill överföra eller välj MAX för att överföra alla dina valda kryptovalutor.

• Välj den överföringshastighet du föredrar (ju snabbare du vill att din transaktion ska utföras, desto högre blir avgiften).

8. Tryck på "Förhandsgranska transaktion".

9. På följande skärm visas alla detaljer om transaktionen, inklusive nätverksavgiften för att skicka överföringen mellan plånböcker.

10. Bekräfta transaktionen och det var allt! 💪⚡

Obs:

• Kriptomat tar inte ut någon serviceavgift för att överföra krypto till den primära plånboken från Web3-plånboken, den enda avgift som tas ut är nätverksavgiften för att transaktionerna ska kunna behandlas på blockchain.

• Behandlingstiden för Web3-relaterade transaktioner kan variera beroende på det aktuella nätverksläget och hastigheten för den transaktion du har valt.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]