Hur du ansluter din Web3-plånbok till olika marknader
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det har aldrig varit enklare att ansluta din Web3-plånbok och få tillgång till Web3 världen!

I den här instruktionen visar vi hur enkelt det är att få tillgång till OpenSea och liknande Web3-marknader.

Så låt oss dyka in!

Hur ansluter jag min Web3-plånbok till olika marknader?

Vår Web3-plånbok använder "WalletConnect"-teknik som är ett snabbt och säkert sätt att få tillgång till Web3. I den här instruktionen kommer vi att använda OpenSea som exempel för att visa hur du kan ansluta din plånbok till den, men du kan också få tillgång till vilken Web3-marknad som helst som har stöd för "WalletConnect" på ett liknande sätt.

Så här ansluter du till OpenSea:

1. Öppna den Web3-marknad du vill ansluta till och välj alternativet att ansluta din plånbok.

2. Välj "WalletConnect".

3. En skalbar QR-kod visas.

4. Logga in på din Kriptomat mobilapp.

5. Gå till kontomenyn.

6. Välj Web3.

7. Välj "Anslut" ikonen.

8. Skanna QR-koden för din Web3-marknad.

9. I appen godkänner du anslutningen genom att bekräfta den.

10. När du har godkänt denna anslutning är din Kriptomat plånbok ansluten till Web3-marknaden och du kan till exempel köpa NFT:er på Web3-marknaden och betala direkt från din Web3-plånbok. Du kommer att se saldot i din Kriptomat Web3-plånbok i appen för Web3-marknaden som du har anslutit dig till och kunna använda det som betalningsmedel för att köpa, i vårt exempel, NFT:er.

Det var allt!

11. Nu har du framgångsrikt anslutit dig till Web3-marknaden och du är redo att köpa Web3 prylar, på det enklaste sättet på marknaden.

Möjliga orsaker till att anslutningen misslyckades:

• Den genererade QR-koden på den Web3-marknad du försöker ansluta till har redan använts - generera en ny kod genom att stänga den befintliga koden, ladda om sidan och öppna QR-koden igen.

• Du bekräftade inte anslutningen i tid - anslutningsbekräftelsen är tidskänslig och du kommer att se en timer i Kriptomat appen. Om du inte bekräftade anslutningen inom 30 sekunder kan du helt enkelt försöka ansluta plånboken igen och bekräfta den. innan tiden går ut.

• Din internetanslutning är instabil eller så använder du VPN.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].