Hur man byter valuta i Web3-plånboken
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det har blivit ännu enklare att byta ut en krypto mot en annan med Kriptomat Web3-plånbok.

Web3 erbjuder ett större urval av valutor som är tillgängliga för byte och du kommer att kunna hitta par som inte finns på vanliga plånböcker.

Så här byter du krypto:

1. Logga in på din mobilapp.

2. Gå till kontomenyn.

3. Välj Web3.

4. Välj "Byt".

5. Välj den befintliga valuta som du vill byta ut.

Om du inte har den valuta du vill byta kan du helt enkelt köpa den direkt i din plånbok och sedan byta den.

6. Välj den valuta som du vill byta till.

7. Ange det belopp som du vill byta och tolerans för slippage*.

8. Tryck på "Förhandsgranska".

9. I nästa fönster ser du alla detaljer om transaktionen.

När du har kontrollerat detta trycker du på Bekräfta.

Och det var allt, du har nu bytt ut din krypto mot en annan krypto på Web3. 💪 🏆

Obs:

• Kriptomat tar inte ut någon avgift för krypto till kryptotransaktioner.

• Behandlingstiden varierar beroende på volymerna av utvalda kryptovalutor i omlopp vid en viss tidpunkt.

• Behandlingstiden varierar beroende på tolerans för slippage*. Ju högre procentuell tolerans för slippage som väljs, desto snabbare kommer beställningen att utföras.

• Tillgängliga bytespar kan ändras dagligen, baserat på externa marknadsförhållanden.

• *Slippage-tolerans är den maximala prisskillnad som du som handlare är villig att acceptera mellan det förväntade priset och det faktiska priset för utförandet av handeln.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]