Alla samlingarPlånbokstjänster
Vad är Kriptomat Valv, och hur använder man det?

Få dina Valv att arbeta för dig genom att sätta målbelopp för att se till att du har de pengar du behöver, när du behöver dem.

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oavsett om du sparar till din pension eller dina barns utbildning eller vill ha lite krypto vid sidan av kan du lägga undan pengar i över 300 kryptovalutor i ditt Valv.

Vad är Kriptomat Valv?

Kriptomat Valv är en ny funktion som låter dig ställa in ditt finansiella mål, skapa ett underkonto och sätta in pengar i krypto där för att spara pengar och ha en tydlig överblick över ditt mål.

Oavsett om det handlar om pension, barnens utbildning eller drömhuset gör Valv det enkelt att spara.

Flytta din krypto till ditt Valv när du vill eller till och med som en engångsinvestering.

Kontrollera dina framsteg regelbundet för att hålla dig motiverad och gör justeringar efter behov. Och ta ut från ditt Valv när som helst!

Hur skapar man ett Valv?

1. Logga in på ditt Kriptomatkonto.

2. Välj Valv från sidomenyn.

3. Klicka på "Skapa Valv".

4. Välj en kategori och namnge Valvet.

5. Klicka på "Nästa".

6. Du kommer att få möjlighet att finansiera ditt Valv med dina befintliga tillgångar från din primära plånbok.

7. Om du inte vill sätta in pengar direkt kan du bara stänga det här meddelandet.

8. Du kan ställa in målet för ditt Valv.

Hur fyller jag på Valvet?

1. Välj det Valv som du vill göra en insättning till.

2. I det övre högra hörnet väljer du helt enkelt "Sätt in".

3. Du kommer att erbjudas listan över valutor du äger.

4. Välj den krypto du vill sätta in i ditt Valv.

5. Det var allt.

Hur tar jag ut pengar från Valv?

1. Välj det Valv från vilket du vill ta ut pengar.

2. Bekräfta att du vill ta ut pengar.

3. Välj det belopp du vill ta ut och bekräfta transaktionen.

4. Det var allt, du nu har tagit ut pengar från ditt Valv.

VANLIGA FRÅGOR

Vilka kryptovalutor kan jag använda för att finansiera mitt Valv?

Du kan finansiera ditt Valv med över 300 olika kryptovalutor som stöds av Kriptomat.

Kan jag ta ut mina pengar från mitt Valv när som helst?

Ja, du har full kontroll över dina pengar och kan ta ut dem från ditt Valv när som helst.

Finns det några avgifter förknippade med att använda Valv?

Absolut inte! Det finns inga avgifter för att använda Valv.

Finns det någon gräns för hur många Valv jag kan skapa?

Nej, du kan skapa så många Valv som du vill.

Kan jag radera befintliga Valv?

Ja, när du har tömt Valvet (genom att ta ut alla tillgångar till den primära plånboken) kan du ta bort det genom att gå till Valvets inställningar.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]