Hur du sätter in pengar i din Web3-plånbok
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det har aldrig varit enklare att finansiera och ta ut tillgångar från din Web3-plånbok, med några få klick kan du sätta in eller ta ut pengar från den.

Hur fyller du på din Web3-plånbok?

Det finns två sätt att fylla på din Web3-plånbok. Vi kommer att förklara båda i följande instruktioner.

Överför befintliga medel från din primära plånbok till din Web3-plånbok:

1. Logga in på din mobilapp.

2. Gå till kontomenyn.

3. Välj Web3.

4. Välj den valuta som du vill överföra.

5. Välj "Överför".

6. Välj "Överför till din Web3-plånbok".

7. Ange det belopp du vill överföra eller välj MAX för att överföra alla dina valda kryptovalutor.

8. Tryck på "Förhandsgranska transaktion".

9. På följande skärm visas alla detaljer om transaktionen, inklusive nätverksavgiften för att skicka överföringen mellan plånböcker.

10. Välj transaktionshastighet (ju snabbare du vill att transaktionen ska utföras, desto högre blir avgiften).

11. Bekräfta transaktionen, och det var allt! 💪⚡

Köp krypto direkt i Web3-plånbok så att du kan finansiera den:

Om du inte har någon krypto som stöds i din primära plånbok är det inget problem, eftersom du helt enkelt kan köpa den önskade krypton direkt i din Web3-plånbok, och så här gör du.

1. Logga in på din mobilapp.

2. Gå till kontomenyn.

3. Välj Web3.

4. Välj den valuta du vill köpa.

5. Välj "Fyll på".

6. Ange det belopp du vill köpa och välj en betalningsmetod. Du kan använda alla betalningsmetoder som stöds för att köpa krypto i Web3-plånbok som i den primära plånboken (EUR-medel, kreditkort, alternativa betalningsmetoder).

7. När du har valt hur mycket krypto du vill köpa och vilken betalningsmetod du vill använda trycker du på "Förhandsgranska transaktion".

8. Tryck på "Fortsätt till betalning".

9. Ange din 2FA-kod för att bekräfta köpet.

11. Om du har valt kreditkort anger du din 3DS-kod.

12. Det var allt! Du har framgångsrikt köpt krypto direkt i din Web3-plånbok och är redo att börja din Web3 resa med Kriptomat. 💪 ⚡ 🧑‍🚀

Obs:

• Kriptomat tar inte ut någon serviceavgift för att överföra krypto från den primära plånboken till Web3-plånboken, den enda avgift som tas ut är nätverksavgiften för att transaktionerna ska kunna behandlas på blockchain.

• När du köper krypto direkt i Web3-portföljen gäller vanliga avgifter som för vanliga köp.

• Behandlingstiden för Web3-relaterade transaktioner kan variera beroende på det aktuella nätverksläget och hastigheten för den transaktion du har valt.

***

Har du fortfarande några frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].