Intelligenta portföljer
Vad är intelligenta portföljer och hur använder man dem i mobilappen?
Vad är intelligenta portföljer och hur använder man dem i mobilappen?
Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Intelligenta Portföljer är en kraftfull funktion på Kriptomat som gör att du kan skapa en diversifierad portfölj av kryptovalutor som är skräddarsydd för dina investeringsmål och risktolerans. I den här guiden förklarar vi vad Intelligenta Portföljer är och hur du använder dem effektivt för att hantera dina kryptovalutainvesteringar.

Vad är Intelligenta Portföljer?

Intelligenta Portföljer är automatiserade investeringsportföljer som skapas av Kriptomats avancerade algoritmer. Dessa portföljer är utformade för att optimera dina kryptovalutainvesteringar genom att välja en blandning av digitala tillgångar från ett brett utbud av alternativ. De viktigaste egenskaperna hos Intelligenta Portföljer är följande

1. Diversifiering: Intelligenta Portföljer syftar till att sprida dina investeringar över olika kryptovalutor, vilket minskar den risk som är förknippad med att inneha en enda tillgång.

2. Riskbedömning: Kriptomats algoritmer bedömer din risktolerans och dina investeringsmål för att skapa en portfölj som ligger i linje med dina preferenser.

3. Ombalansering: Portföljerna övervakas kontinuerligt och ombalanseras automatiskt för att bibehålla den tillgångsfördelning du valt.

4. Tillgänglighet: Intelligenta Portföljer är tillgängliga för både nybörjare och erfarna investerare, vilket gör det lättare för alla att investera i kryptovalutor.

Nu när du vet vad Intelligenta Portföljer är ska vi titta närmare på hur man använder dem på ett effektivt sätt.

Hur man investerar i Intelligenta Portföljer via Mobilappen

1. Logga in på ditt konto via Mobilappen.

2. Besök "Utforskningscenter".

3. Välj "Intelligenta Portföljer".

4. Välj en investeringsplan som passar dina behov bäst.

5. Klicka på "Investera".

6. Ställ in dina Investeringsparametrar.

Dessa parametrar inkluderar det belopp du vill investera, om du vill investera ditt EUR-saldo eller BTC, USDT eller ETH om du äger det i din primära plånbok.

Observera att det lägsta belopp du kan investera är 500 EUR.

7. Granska och bekräfta. När du har ställt in dina investeringsparametrar genererar Kriptomat en utvald portfölj åt dig. Granska den föreslagna portföljen för att säkerställa att den överensstämmer med dina mål och din risktolerans.

8. Det var allt, nu har du skapat din Intelligenta Portfölj, som arbetar för dig även när du sover, är på semester eller kopplar av med dina nära och kära.

Obs:

• Din Intelligenta Portfölj kommer kontinuerligt att övervakas och ombalanseras av Kriptomats algoritmer. Det är dock viktigt att regelbundet följa upp portföljens resultat och göra justeringar om din finansiella situation eller dina investeringsmål förändras.

• Du kan också fylla på din befintliga Intelligenta Portfölj genom att helt enkelt investera igen i samma portfölj, enligt den procedur som beskrivs ovan.

Hur man tar ut medel från Intelligenta Portföljer i Mobilappen

1. Logga in på ditt konto via Mobilappen.

2. Besök "Utforskningscenter".

3. Välj "Intelligenta Portföljer".

4. Välj den specifika portfölj från vilken du vill ta ut medel.

5. Klicka på knappen "Ta ut".

6. Välj om du vill ta ut medel i EUR eller i BTC, USDT eller ETH. Vänligen observera att det inte är möjligt att ta ut delbelopp från portföljen, endast hela beloppet kan tas ut.

7. Tryck på "Bekräfta".

Det är allt, inom 15-30 minuter kommer medel att fördelas till din valda primära plånbok.

Du kan investera i samma typ av portfölj igen när du vill.

Om du vill lära dig mer om termer för kryptoinvesteringar och Intelligenta Portföljer kan du läsa den här artikeln.

***

Vi förstår att du kan ha några frågor och det är därför vårt kunniga supportteam står redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha på ditt eget språk.

Kontakta oss på [email protected].