EUR Insättning och Uttag
Hur tar jag ut tillgångar till mina bankkonton med hjälp av SEPA?
Hur tar jag ut tillgångar till mina bankkonton med hjälp av SEPA?

Allt du behöver veta för att ta ut EUR från Kriptomat till din bank.

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fiat uttag vid Kriptomat är enkelt. Var vänlig och följ stegen angivna nedan:

1. Logga in på Kriptomat, gå till sidan för Mina Plånböcker, välj Euro plånbok (EUR), och klicka sedan på knappen för Uttag.

2. En Uttag EUR dialog kommer att bli synlig för dig. Här kan du skriva in den summa, och välja vilka bankkonton som du önskar utta dina tillgångar till (om du har flera bankkonton).

3. Om du klickar på Fortsätt knappen förs du vidare till en dialog över bekräftelsen. För att godkänna uttaget av EUR, behöver du fylla i en kod som du får via:a) Ett SMS som skickas till ditt telefonnummer (om du använder dig av SMS verifikations metoden).b) Google Authenticator appen (om du använder dig av Googles 2FA verifikations metod).

4. Ett SMS som skickas till ditt telefonnummer (om du använder dig av SMS verifikations metoden).

5. Google Authenticator appen (om du använder dig av Googles 2FA verifikations metod).

6. Klicka på knappen Godkänn och Ta ut.

Det var allt! 😊

NOTERA: För varje SEPA uttag, tillämpar banken en standardavgift på 1,00 EUR.