EUR Insättning och Uttag
Hur gör man en direkt SEPA-insättning på Kriptomat?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det har nu blivit ännu enklare och snabbare att sätta in euro på ditt Kriptomatkonto med våra nya direkt SEPA-insättningar.

Det tar bara några ögonblick innan dina pengar överförs till din Kriptomat EUR-plånbok och är redo att användas för att köpa krypto.

Hur du gör en direkt SEPA-insättning:

1. Logga in på ditt Kriptomatkonto.

2. Klicka på Insättning >> EUR.

3. Välj Direkt banköverföring.

4. Ange det belopp du vill sätta in, tänk på att det minsta beloppet du kan sätta in är 20EUR.

5. Klicka på "Nästa".

6. Välj bankens land och bank (landet väljs i förväg utifrån ditt hemland, men du kan ändra det).

7. Välj din bank. Om den inte visas på skärmen kan du söka efter den i sökrutan.

8. Välj "Betala hos min bank".

9. Beroende på din banks tekniska aspekter kommer du antingen att bli ombedd att ange ditt IBAN-nummer först eller att erbjudas en QR-kod direkt.

10. Följ bara instruktionerna på skärmen, så kommer du till din bankapp för att slutföra betalningen. När du har slutfört betalningen kommer du tillbaka till ditt Kriptomatkonto.

Det var allt. 💪 Vänta en liten stund, så kommer ditt EUR-saldo att vara redo att användas. Krypto men enkelt.

Vad händer om min insättning är under behandling eller misslyckats?

***

Frågor? Använd supportchatten för att kontakta vårt supportteam eller skicka ett e-postmeddelande till oss: [email protected]