Kom igång
Påbörja användningen av Kriptomat

De grundläggande stegen till att registrera sig på Kriptomat och använda sig av det.

Kriptomat Support Team avatar
Skrivet av Kriptomat Support Team
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen! Om du vill lära dig mer om användningen av Kriptomat så har du kommit till rätt ställe!

Kriptomat är en online plattform som tillåter dig att köpa, sälja och lagra digital valuta på ett enkelt och säkert sätt. Vi har gjort en kort handbok som hjälper dig att komma igång.

Navigera dig enkelt till Registrerings sidan och fyll i den nödvändiga informationen. Du kommer även behöva verifiera din email adress och ditt telefonnummer.

Före din första eurodeposition behöver vi verifiera din identitet. Det är nödvändigt för skyddet av din säkerhet samt säkerheten för vår service

Före du kan göra ditt första krypto köp behöver du ansluta ditt bankkonto. Var vänlig och se till att ägaren av bankkontots namn är det samma som ditt Kriptomat kontos namn.

Om du vill göra ett snabbt och omedelbart köp utan att ansluta ditt bankkonto så kan du använda dig av ditt kreditkort

STEG 4: Använd ditt konto så som du själv vill

Du kan använda dig av alla de funktioner Kriptomat erbjuder: du kan köpa och sälja, lagra, ta emot och skicka kryptovaluta. Du kan även sätta in och ta ut dina pengar när som helst.

Har du fortfarande något du funderar över, några frågor? Kontakta oss gärna. Här ser du hur